• PS4-re is meg fog jelenni a Cloudpunk
  • Ez egy narratív kalandjáték, mely egy cyberpunk városban játszódik
  • Egyetlen éjszakát ölelnek majd fel az események

A Cloudpunk nem mondható új projektnek, hiszen a PC-verzióról már viszonylag régóta tudni, most azonban friss fejleményekkel tudunk szolgálni az Ion Lands kalandjátékáról, kiderült ugyanis, hogy PS4-re is meg fog jelenni. Hogy pontosan mikor, azt sajnos nem részletezték, de reméljük, azért Cyberpunk 2077-pótléknak jó lesz majd valamikor a tavasz vagy a nyár folyamán.

cyberpunk-2077-helyett-ps4-re-is-megjelenik-a-cloudpunk.jpg

A helyszín egy hatalmas cyberpunk város, Nivelis, ahol kiszállító sofőrként kell lenyomnunk első éjszakai műszakunkat. Maga a történet is egyetlen éjszakát ölel fel, ám hogy mi történik velünk - illetve tetteink következményeként másokkal -, az kizárólag a döntéseinken fog múlni, melyek változatosságát egy hatalmas nyitott világ biztosítja majd.

A Cloudpunk ennek ellenére nem hagyományos open-world játék, inkább a narratívára helyezi a hangsúlyt - a fő inspirációt olyan alkotások adták, mint a Firewatch, a Disco Elysium vagy a Kentucky Route Zero. Ennek megfelelően nem lesz benne harc, se különféle RPG-elemek - itt minden a felfedezésről és a karakterekről szól majd.

Ha mozgás közben is megnéznétek a pixelgrafikás stílusú, nem mellesleg rendkívül hangulatos játékot, akkor ajánljuk megtekintésre a bejelentés mellé csomagolt legújabb trailert.