• Cyberpunk 2077 sajtóeseményt tartanak Kínában
  • Az egyik képen egy KAT Walk Mini VR berendezés látható

Bár magához a világhoz nagyon jól passzolna, eddig úgy tűnt, hiába várjuk a VR-támogatást a Cyberpunk 2077 esetében, a CD Projekt RED ugyanis korábban úgy fogalmazott, hogy a technológia még nem alkalmas a játék átültetésére. Most azonban úgy tűnik, nem kizárt, hogy mégis csurran-cseppen valami VR fronton.

A fejlesztők csütörtökön tartják a Night City Wire eseményt, ahol végre újból láthatjuk majd mozgásban a játékot, de más téren is van mozgolódás: Kínában például egy nagyszabású sajtórendezvény keretein belül lehet majd kipróbálni a Cyberpunkot. Néhány fotó már elő is került az előkészületekről, ezek közül az egyiken pedig érdekes részletre bukkantak: az alábbi képen a háttérben egy KAT Walk Mini VR látható.

cyberpunk-2077-kina-press-event.jpg

A KAT Walk Mini VR egy csúcstechnológiás VR berendezés, amely leköveti a játékos mozgását, és átülteti azt a játékba – mint ilyen, nem véletlen, hogy nagyrészt ehhez hasonló rendezvényeken lehet csak találkozni vele. De vajon mit keres egy Cyberpunk 2077 eseményen? Mégis bekerül a VR-támogatás? Vagy esetleg egy külön minijátékról van szó? Hamarosan remélhetőleg választ kapunk a kérdésekre...