• A Cyberpunk 2077 alkotói nagy gondot fordítottak a rombolható környezetre
  • Így az üvegeket, kisebb berendezési tárgyakat gond nélkül szétlőhetjük
  • De akár a fedezékeket is megsemmisíthetjük majd

A CD Projekt RED az elmúlt pár napban ismét rengeteg információt osztott meg a közelgő Cyberpunk 2077 kapcsán. Tegnap például a Night City Wire második adásában a különböző életutak és fegyverek kerültek elő, nemrég pedig a játék rangidős játékmenet dizájnere, Pawel Kapala, is adott egy interjút, amiben elsősorban a környezet rombolhatóságáról beszélt.

Ebből a beszélgetésből pedig rövid úton kiderült, hogy a CD Projekt RED emberei nagy figyelmet fordítottak a környezet rombolhatóságára, így a Cyberpunk 2077-ben rengeteg mindent szét tudunk majd lőni. Kapala szerint ha például egy sörétessel tüzet nyitunk egy bárban, akkor repkedni fognak a sörösüveg darabkák és más apróságok, de persze nagyobb szinten is működik a pusztítás, avagy akár ellenfeleink fedezékét is ripityára lőhetjük majd.

Külön érdekesség, hogy a tegnapi Night City Wire adásban be is mutatkoztak az energiafegyverek, melyeket a CD Projekt RED pont arra tervezett, hogy a fedezékeken átlőve ki lehessen velük szedni minden ellenlábasunkat, szóval innen is látszik, hogy nem viccelnek a Cyberpunk 2077 rombolható környezetével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!