Nagy port kavart a múlt hét során, hogy a Forbes újságírója, Michael Thomsen „a valaha volt legrosszabb játéknak” titulálta a Dark Souls 2-t. Thomsent sok támadás érte, a játékosok többsége úgy véli, csak azért írt szinte kizárólag rosszakat a játékról, hogy feljebb tornássza a cikk kattintási számát, holott nem ő az egyetlen, akinek nem jön be a program, rengeteg keményvonalas Dark Souls-fanatikus véli úgy, hogy a folytatásból kiveszett az első rész varázsa.

Hogy mi mit gondolunk, az a következő PC Guru magazin részletes PC-s tesztjéből derül majd, addig is viszont nektek szegezzük a kérdést: milyen lett a Dark Souls 2, jó, rossz, netán közepes? Véleményeteket a kommentek között osszátok meg velünk, a legjobban megfogalmazott irományokból pedig külön cikket állítunk össze a jövő hét végére.

Figyelem! A kiválasztott hozzászólásokról mi döntünk, szigorúan, de igazságtalanul. Ennélfogva nem lehet tudni, kié kerül be a cikkbe és kié nem. Továbbá a véleményekkel kapcsolatban fontos az őszinteség: ha a játék nem tetszik, írd meg, hogy miért nem, szó sincs róla, hogy részrehajlónak kellene lenni! Természetesen lehet beszélgetni a kommentek között, de értelemszerűen az off topikként értékelhető szövegeket nem fogjuk beválogatni. A „verseny” egészen május 10. szombat éjfélig él, az utána érkező hozzászólásokat már nem vesszük figyelembe.