• Egy ponton létezett a Dark Souls 3 battle royale
  • Legalábbis erre utalnak a játék alfájának fájljai

Képzeljük csak el: 100 Solaire egy sárkány hátáról egymás után leugrik egy csatatérre, ahol rövid keresgélés után páncélzattal és fegyverekkel felszerelkezve brutális közelharcban egymásnak esnek, lelkeket gyűjtve be egymástól. A végén persze csak egy maradhat, aki imádja a napot.

A viccet félretéve, a Dark Souls 3 korai verziójának fájljai között tényleg fellelhető egy „battle royale” névre hallgató adatsor is, mely tényleg egy többjátékos módot takar. Persze a Dark Souls 3 jóval a nevezett játékstílus divatba kerülése előtt jelent meg, és több, mint valószínű, hogy egyáltalán nem úgy nézett ki, ahogy fentebb lefestettük, mindenesetre érdekes eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna ha…

dark-souls-3-br-2.jpg

Az adatokat Lance McDonald, indie játékfejlesztő és hobbi adatbányász találta meg a játék fájljai között, és bár a japán nem erősségem, a karaktersor valóban egyezik a névadó film címével. Ki tudja, lehet, hogy a jövőben sikerül részben helyreállítani, vagy több dolgot is megtudni arról, miként festett volna a játékmód.