• Pontos megjelenési dátumot kapott a Dark Souls 3
  • Megjelenés: 2016. április 12.
  • Lesz Day One és Gyűjtői kiadás is, de csak konzolra
  • Két új trailer is érkezett

Eddig hivatalosan csak Japánban volt pontos megjelenési dátuma a Dark Souls 3-nak, és habár az Egyesült Arab Emírségekből érkezett egy reális időpont, nem mehettünk biztosra, ameddig maga a FromSoftware be nem jelenti a premiert. Ez most megtörtént:

2016. április 12-én jelenik meg a Dark Souls 3.

A dátum mind a három platformra, azaz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra vonatkozik, a Day One és a gyűjtői kiadás azonban csak konzolokra lesz kapható. Előbbi 60 dollárba kerül, és automatikusan ezt kapod, ha előrendeled a játékot. Ehhez egy Prima Starter Guide, a zenei album és exkluzív csomagolás tartozok.

Ezzel szemben sokkal díszesebb, de ezzel arányosan sokkal drágább is a gyűjtői kiadás. Ezért 130 dollárt kérnek, a Starter Guide és a zene mellett művészeti albumot, szövettérképet és egy 10 inches Red Knight szobrocskát is kapunk, mindezt egy szép dobozban.  

A Dark Souls 3 Apocalypse Edition csak az Egyesült Királyság területén érhető el a GAME áruházakban.

A rajongóknak minden bizonnyal fájó pont lehet, hogy tőlünk valamivel keletebbre, az Egyesült Arab Emírségek területén két, ennél jóval pofásabb kiadás is meg fog jelenni. Mindkettőben szériatartozék a szobor, a szövettérkép, illetve a művészeti- és a zenei album, bónuszként pedig felvarró is jár. Kárpótlásképpen csak egy új trailert tudok felajánlani, de az legalább elég jól sikerült, bemutatva új helyszíneket és ellenfeleket.