Hivatalos megjelenési dátumot kapott a PES 2013. A japán focijáték szeptember 21-én kerül boltokba PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, kerek egy héttel a FIFA 13 előtt. Ráadásul az előrendelők két speciális kiadás közül is választhatnak. A UEFA Champions League Edition a Bajnokok ligája licenc apropóján fémdobozban érkezik, és tartalmaz majd egy exkluzív, Historic UEFA Champions League Match Balls című DLC-t, benne a focitörténetben használt különféle labdákkal. A csomag erősen limitált számban lesz kapható.

A másik gyűjtői csomag a Manchester Unitedhez kapcsolódik, szintén fémdobozos, ám nem olyan exkluzív és ritka, mint az UEFA-kitt. Ez persze érthető: a PES legnagyobb fegyvere a FIFA-val szemben nem az eltérő játékmenet, hanem a foci hazájában, Európában nagy népszerűségnek örvendő Bajnokok ligája licencek.

Persze ahogy a FIFA, úgy a PES is kijön PS Vitára és 3DS-re. A kézikonzolos portok viszont késnek egy kicsit -- de sebaj, addig is meg lehet nézni, hogy fut majd a játék a Nintendo marokgépén. A Konami ígéri, hogy minőségi programot szállít a 3D-s gépre, reméljük, tényleg így lesz.