David Kim nemcsak a StarCraft 2 vezető játékmenet tervezője volt, de profi játékosa is, azonban miután éveket töltött a programmal, otthagyta azt. A szakember továbbra is a Blizzardnál fog dolgozni, de hogy min, azt nem árulta el. A Blizzard fórumán a következőket írta: "Elértem karrieremnek egy olyan pontjára, ahol eldöntöttem, hogy egy új projektbe kezdjek, hogy tanuljak, kiteljesedjek mint játéktervező. Ez szintén a Blizzardnál lesz, és remélem, ez ugyanolyan élvezetes munka lesz, mint a StarCrafttal, illetve az azt támogató közösségekkel való foglalkozás."

David Kim leírta azt is, hogy végtelenül hálás mindenkinek, aki szereti a StarCraft-ot. "Ahogy ti is, én is életem egy részét a StarCraft-nak szenteltem. Nagyon közel érzem magamhoz a SC közösséget, hiszen együtt nőttünk fel, és tettük a StarCraft-ot a legjobb, legnépszerűbb, képességeken alapuló esport játékká. Megtiszteltetés volt veletek együtt dolgozni, játékfejlesztőként látni, hogy a játékosokból áradó szenvedély szenvedély hogyan öltött konstruktív formát, amit felhasználtunk a StarCraftban."

Őszinte szavak, így nem lehet mást kívánni Davidnek, mint hogy újabb pozíciójában is olyan sikeres legyen, mint amilyen sikeres lett a StarCraft 2 az elmúlt évek alatt!

bmeu3hjan3tdyhllwkgudb-650-80.jpg