• Új videót kapott az áprilisban érkező Days Gone
  • Itt a különféle ellenfeleken és harcmodorokon van a hangsúly

Áprilisban érkezik a Days Gone, a közelgő megjelenés tiszteletére pedig a fejlesztők elkezdték csöpögtetni az információkat a játékról. Január közepe felé például a gyűjtői kiadás tartalmát vizsgálhattuk meg alaposabban, most pedig a programban felbukkanó ellenfelekre, illetve a velük való harcra terelődött a hangsúly.

A Days Gone világában az elsődleges veszélyforrást az úgynevezett Freakerek (ezek technikailag zombik) jelentik, akik valamilyen vírussal vagy betegséggel megfertőzött emberek. Ugyanúgy esznek, isznak és alszanak (egész pontosan hibernálódnak), mint mi, csak épp közben a főszereplőnk húsát is szívesen megkóstolnák. Belőlük összesen négyféle mutatkozott be: a Swarmerek főleg csoportokba járnak, de néha több százas hordákban is feltűnnek, a Newtok kisebbek, és csak akkor támadnak, ha le vagyunk gyengülve, a Scremerek a hangjukkal riadóztatják a közelben kóborló fertőzötteket, a Breakerek pedig két lábon járó tankok, amikkel alaposan meggyűlhet majd a bajunk.

A játék során viszont nem csak fertőzöttekkel, hanem egyszerű emberekkel is összeakadunk majd, akiknek szintén nem feltétlen békések a szándékaik. Őket távolról, időt lelassító fókusz képességünket bevetve szedhetjük le, de ha jobban kedveljük a lopakodást, akár meg is késelhetünk mindenkit.