• A Dead by Daylight fejlesztői bemutatták a közelgő változásokat
  • Többek között a HUD, a matchmaking és az animációk is megújulnak

A Dead by Daylight mögött álló Behaviour Interactive nem tétlenkedik, hiszen 2021-ben is számos újítással készülnek: ezekből kaptunk most némi ízelítőt, a legújabb fejlesztői bejelentkezésben ugyanis egy kis betekintést nyújtottak nekünk abba, milyen változásokat hoznak majd a soron következő frissítések.

dead-by-daylight-fontos-valtozasok-erkeznek-a-kovetkezo-frissitessel.jpg

Megújul a HUD, amely immáron nemcsak a karakterek portréit fogja mutatni, hanem egy hook counter is bekerül, ami jelzi majd, hogy ki lett elkapva és ki nem, valamint az egyes elemek mérete is változtatható lesz.

Bevezetik a 2020-ban már tesztelt tudásalapú matchmaking rendszert is, melynek következtében a szintek kizárólag a jutalmazási rendszerben fognak szerepet játszani: minden hónap végén mindenki visszakerül majd Rank 20-ra, az elért szintnek megfelelelően pedig Bloodpointokkal gazdagodik.

Az animációkon is módosítottak, hogy jobban illeszkedjenek ahhoz a realisztikus irányhoz, ami felé elindult a Dead by Daylight, a fejlesztők azonban hangsúlyozták, hogy ezek a változások kizárólag kozmetikai jellegűek lesznek, a játékmenetre nem lesznek befolyással. És ha már külsőségek: végül, de nem utolósorban megtudtuk azt is, hogy a Gideon Meat Plant és a Crotus Prenn Asylum pályák is grafikai ráncfelvarrást kapnak hamarosan.