Dead Island: Riptide -- bemutatkozik John MorganAzt már a bejelentéskor tudtuk, hogy a Dead Island folytatásában öt játszható karakter kapott helyet, melyek közül négy az első részből került át, folytatni a zombis kalandját, míg az ötödik teljes mértékben újonc -- sokáig titok volt, hogy ki is ő pontosan, most viszont végre lehullott a lepel.

A csapat tegnap hozta nyilvánosságra, hogy az eddig titokban tartott ötödik karakter egy bizonyos John Morgan, aki az amerikai tengerészgyalogságoz szeretett volna csatlakozni, ám a kiképzés során kihullott, így most napjait egy katonai hajón tölti szakácsként. Persze jogosan gondolhatnánk azt, hogy egy szakácsnak nem sok esélye lenne egy zombikatasztrófa során, ám Morgan kifejezetten jó közelharcban, így nem kell őt különösebben féltenünk.

A kicsiny túlélőcsoportunk a pokollá változott Palanai szigetén igyekszik minél tovább életben maradni, ennek a paradicsomi helyszínnek pedig a központi része Henderson városa lesz, ami korábban népszerű célpontja volt a turistáknak, ám a katasztrófa és a monszun után korábbi önmagának csak árnyéka; romos, elöntött utcák és rengeteg zombi várja hőseinket.