• December visszatér Crash egy gyűjteményes csomagban!
  • Az amazon.com listázta

Szeretjük a gyűjteményes csomagokat, hiszen a kiadók jóval kedvezőbb áron kínálják a korábban teljes áron polcokra tett játékokat. Most egy ilyen pakkot kap a PS4 kedvenc erszényes borza, Crash Bandicoot is, legalábbis a pakkot listázta az Amazon.com. A 60 euróba kerülő csomag a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t és a Crash Team Racing Nitro Fueled című játékot tartalmazza: PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg a kiírás szerint.

Az Xbox One változat premierje december 2-án esedékes, azonban a PS4 verzió valószínűleg placeholder dátumot kapott, 2019. december 31-ét. Természetesen a Crash Bandicoot, a Cortex Strikes Back és a Warped helyt kap a csomagban, de hogy milyen formában, egyelőre nem tudni. Egy lemez, három játék, egy lemez, egy játék, a többi pedig letöltésként érkezik? Az Activision-nek ezt még tisztáznia kell, de addig is, lessétek meg a dobozképet, amit az Amazon már közzétett, és amit alább láthattok:

crash-and-ctr-bundle-box-art.jpg

Mindegyik remasterelt játék remekült sikerült, hiszen az N.Sane Trilogy-t 85%-al jutalmaztuk, míg a Crash Team Racing is ugyanennyit kapott. A négy játék 60 euróért pedig ajándék, rengeteg élményt ad, órákig tartó szórakozást kicsiknek és nagyoknak, ha még nem vettétek meg egyiket sem, ez tökéletes alkalom a pótlásra!