• Demót kapott Xbox One-ra a Rise of the Tomb Raider
  • A Microsoft konzolján az eladások nem bizalom gerjesztőek
  • PC-re és PS4-re még várat a játék
  • PC-n 2016 elején, PS4-en a jövő év végén várható

Manapság sajnos nincs nagy divatja a demóknak, pedig anno pont jók voltak arra, hogy ízelítőt kapjunk egy-egy játékról. Még ha nem is mindig tükrözték százszázalékosan a végleges állapotot, arra jó volt, hogy ledöntsük, akarunk-e egyáltalán költeni az adott produktumra.

A Rise of the Tomb Raider Xbox One-ra és Xbox 360-ra ugyan november 10-én megjelent, valószínűleg nem mindenki zsákolta be egyből, így azoknak, akik nem kapkodtak, talán jól jöhet a Microsoft által nemrég kibocsátott, potom 21 GB-ot nyomó demó – bár valószínűleg a próbaváltozat létét az is indokolja, hogy a program nem startolt valami combosan, mindössze 300 ezer példányt sikerült belőle értékesíteni belőle egy hónap alatt. Csak nehogy a Square ezt is bukásnak ítélje, mint az elődjét.

Amúgy a Rise of the Tomb Raider PC-re és PS4-re még nem jött ki, szóval az eladások egyelőre nem beszélnek magukért – még úgy sem, hogy karácsony közeledtével megszaporodott az Xbox One eladása. Ha lehet hinni az Amazonnak, PC-re talán már január 29-én megjelenik a játék (azért mérget még ne vegyünk rá), ám a Sony konzoltulajdonosoknak még sokat kell várni, Lara nekik csak 2016 végén elevenedik meg újra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!