A Bungie alig két hete leplezte le MMO-akciójátékának folytatását, a Destiny 2-t, és nem sokkal a bejelentés után nyilvánvalóvá tette, hogy ezúttal nem csak konzolokra, hanem személyi számítógépekre is tervezik a kiadását. És már nem is kell sokat várnunk, hogy a játékmenetbe is bepillantást nyerhessünk május 18-án, egy élő adás keretében bárki meglesheti mozgás közben a a Bungie üdvöskéjét.

Phil Spencer amúgy is beszédes alkat, de a Scorpio közeledtével még inkább ilyen kedvében van, legutóbb a Gamasutrának adott interjúban faggatták a konzol jövőjéről és ezzel kapcsolatos reményeiről és terveiről. Beszélt persze sok minden másról is, közöttük felemlegette a Destiny 2-t is, mellyel kapcsolatban bátor jóslatba bocsátkozott.

“A Destiny 2 egy olyan játék, meélytől arra számítok, hogy hat, hét év múlva is sokan fogják játszani. Kicsit olyan lesz, mint a WoW, amit mennyi is, tíz-tizenöt évvel később is milliók játszanak.” - hogy honnan ez a magabiztosság, esetleg tud-e valamit, amit mi nem, azt Spencer nem árulta el. Mindenesetre hat-hét év múlva, ha nem felejtjük el, visszatérünk a dologra.

destiny-2-nate.jpg

Szerintetek bejön Phil Spencer jóslata?