• A Destiny februárban egy nagy frissítést kap
  • A második DLC, a House of Wolves pedig április és június között jelenik meg
  • Más részleteket még nem kaptunk

A tegnap érkezett hírek szerint a Destiny második letölthető tartalma, a House of Wolves májusban fog megjelenni, előtte pedig, valamikor márciusban egy nagyobb frissítés érkezik. Ezt a játék fájljai közül sikerült előtúrni, ám a Bungie gyorsan válaszolt, mondván, amit a rajongó talált az már régi információ, azóta változtak a dolgok.

Ma megtudtuk, hogy a szóban forgó nagy frissítés nem márciusban, hanem még februárban meg fog jelenni. Ez lesz a két DLC közötti köztes tartalomfrissítés, így bőséges mennyiségű változásra és újdonságokra kell számítani, ám hogy pontosan mire, az majd csak később derül ki -- a fegyverek közötti egyensúlyt mindenképpen javítani fogják, különös tekintettel a pulse rifle-re.

Ami a House of Wolves DLC-t illeti, ehhez nem kaptunk megjelenési dátumot, sem részleteket, az viszont megerősítést nyert, hogy az év második negyedében fog befutni, tehát április és június között, így a pletykált májusi premier akár valóság is lehet, ezen az alapon pedig a felszínre került részletek is. Meglátjuk… 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!