Gyönyörű táj és furcsa idegenek, ezek szerepelnek az új képeken, miközben a Destiny hivatalos oldalán egy blogpost az MI barátokról -- illetve azok hiányáról --, a gyűjtögetésről és a különféle szakmákról oszt meg okosságokat. Mi több, ígéretet kaptunk egy új videóra, ami nem is lenne rossz, tekintve, hogy a Destiny látszólag kicsit alulreklámozott. Oké, csak szeptemberben jön ki Xbox One-ra, Xbox 360-ra, Playstation 3-ra és PS4-re.

„Miért akarnál felbérelni egy NPC-t, amikor a Destiny világa tobzódik a Guardianokban?” -- kérdi a Bungie. „Az összes hős a Föld legutolsó biztonságos városában egy élő játékos lesz, felgyorsult pulzussal és viszkető mutatóujjal. Ugyan találkozhatsz nem játékos karakterekkel is, de a szövetségeseid a kalandodhoz csatlakozó többi játékosok lesznek.”

Említésre került a játék nyári bétája is, ami ugyan nem fog felfedni mindent, nehogy újdonság nélkül maradjunk a végleges játékban, de még így is hatalmas területet járhatunk majd be. Ami a gyűjtögetést illeti, lesz egy bizonyos Torony, ahol tárolhatjuk és fejleszthetjük felszerelésünket; a küldetések alatt összegyűjtött cuccok egy része olyan holmi lesz, amit azonnal magunkra ölthetünk és használhatunk, a többi nyersanyag, amikből tovább erősíthetjük készletünk legbecsesebb darabjait. A legjobb az egészben, hogy a loot előre eldöntött lesz: a sors tudja, mire van szükséged, és mint az lenni szokott, a szerencse a Destinyben is a bátraknak kedvez majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!