• A Detroit: Become Human, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is érkezik PC-re
  • Ráadásul mindhárom cím egy ingyenes demót is kap a megjelenés előtt
  • A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls idén nyáron érkezik, míg a Detroit idén ősszel

Idén márciusban mindenki egy emberként kapta fel a fejét, mikor kiderült, hogy a Quantic Dream eddig PS exkluzív játékai végül PC-re is ellátogatnak, a mai nap pedig azt is megtudtuk, hogy mikor érdemes számítanunk az egyes játékok debütálására. A jelek szerint az Epic munkatársai nem akarják egyszerre a nyakunkba zúdítani mindhárom címet, helyette szépen, lépcsőzetesen érkeznek majd a programok a következő pár hónapban. További örvendetes hír lehet, hogy mindhárom játék előtt kijön egy-egy ingyenes demó is, hogy mindenki kipróbálhassa, mennyire jön be neki az adott cím.

A sort a Heavy Rain nyitja majd, melynek demója május 24-én érkezik, a teljes játék pedig június 24-én válik elérhetővé. Ezután a Beyond: Two Souls a következő, melynek a demója június 27-én debütál, a teljes játékra pedig július 22-ig kell várnunk. A megjelenések sorát pedig a Detroit: Become Human zárja, aminek a demójára valamikor „késő nyáron” számíthatunk, míg a program idén ősszel lesz elérhető.

Továbbá érdemes lehet még megjegyezni, hogy mindhárom játék immár előrendelhető. A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls 19,90 eurót (nagyjából 6500 forintot) kóstál, míg a Detroit: Become Human már 39,90 euróba (nagyjából 13 ezer forintba) kerül, de most mindhárom cím tíz euróval olcsóbb az Epic Games Store első leárazásának hála.