A Diablo 3: Reaper of Souls Fan Art Contest egy Blizzard által szervezett rajongói verseny volt, amire saját készítésű rajzokkal, festményekkel lehetett nevezni. A zsűri rengeteg, szám szerint 3619 darab munkát kapott, és nem volt könnyű dolga, ezek között ugyanis szép számmal akadtak klassz darabok. Az alábbi három viszont kiemelkedett minden konkurens közül, ők lettek a nyertesek!

1. helyezett: Andrej Kuzinszkij

Andrej Kuzinszkij New Evil című képe szerezte meg a dobogó első helyét. A barbár harcost ábrázoló festmény a zsűri szerint minden apró elemében egy-egy történetet mesél el, alkotójának jutalma pedig éppen ezért kiemelkedő: 5000 dollár készpénz, kétnapos Blizzard-túra a kaliforniai Irvine-ban, ahol a fejlesztőkkel is találkozhat, kinyomtatott plakátváltozat, szignált Diablo 3: Reaper of Souls, 8000 deviantART pont, egy teljes év prémium deviantART előfizetés. Gratulálunk!

2. helyezett: TheRafa

A TheRafa művésznevű grafikus Among the Dead című képe az ezüstéremre volt elég, de meg kell hagyni, ha nincs a New Evil összetettsége, simán első lehetne. A zsűri szerint a festmény ereje a jó és gonosz örök szembenállásának tökéletes kompozíciójában rejlik. A második helyezettnek nyomtatott poszter, 3000 dollár, szignált Reaper of Souls, 4000 deviantART pont és féléves prémium előfizetés üti a markát. Szép volt!

3. helyezett: Jong Jun Cho

Jong Jun Cho a Fist of Conviction című, a többinél kevésbé sötét tónusú darabbal bronzérmes lett a Fan Art Contesten. A zsűri a monkot ábrázoló kép bevilágítását és történeties megvalósítását dicsőítette, a készítő pedig 1000 dollárral, egy szignált Diablo 3: Reaper of Soulszal, nyomtatott poszterváltozattal, 4000 deviantART ponttal és féléves prémium tagsággal lett gazdagabb. Pazar!