Az alabástrom színű doboz legfőbb ékköve (persze a játék mellett) Diablo koponyája, vagy inkább annak kicsinyített mása, amelynek homlokából kiáll a főördög lélekköve – ez egyben egy 4 gigás USB-kulcs is, amelyen megtaláljuk a Diablo II-t a Lord of Destruction kiegészítővel egyetemben; pofás darab, meg kell hagyni.

Diablo III Collector's Edition

Emellett némi játékbeli extra is vár ránk, ráadásul a teljes Blizzard-palettára kiterjesztve: a Diablo III-ban világító angyalszárnyak, exkluzív lobogó, és a kedvenc páncélszettünket kedvünk szerint világosra vagy sötétre festő Bottled Cloud / Bottled Smoke lötty kerül a birtokunkba, a World of Warcraftban egy fétissámán pet, míg a StartCraft II rajongói Diablo-témájú Battle.net portrékat kapnak jutalmul. Ezek mellett az ilyenkor szokásos cuccok is lapulnak a csomagban: egy órányi „Így készült” videó egy Blu-ray / két DVD lemezen, 208 oldalas művészeti album, amelyben a korai koncepciórajzoktól a végső 3D-s renderekig nyomon követhetjük az alkotás folyamatát, valamint a 24 számot tartalmazó zenei CD. Íme mindez a hivatalos oldalon.

A Diablo III Collector's Edition Windows XP / Vista / Win 7, valamint Macintosh operációs rendszerekre jelenik meg, az árról és a megjelenési dátumról az ígéretek szerint az előttünk álló hónapban kapunk pontos információkat. Annyi azonban már most biztos, hogy akiknek volt regisztrált teljes verziós Word of Warcraft játékuk október 18-ig bezárólag, betöltötték a 18. életévüket, és hajlandóak egy éven át havi 15 dollárt kicsöngetni WoW-előfizetés címén, megkapják a sima verziót ingyen amellett, hogy kapnak egy exkluzív hátast és meghívót a most bejelentett expanzió bétájába is -- minderről itt lehet részletesen tájékozódni.

Zárásul pedig egy szokásos Blizzard-minőségű videó, főszerepben Leah, Deckard Cain unokahúga, és a démonok. Stay a while and watch this!