Az EA tegnap hivatalosan is bejelentette a Battlefield-család legújabb tagját, a Visceral Games berkeiben készülő Battlefield: Hardline-t, ami az utcákra helyezi a háborút, mégpedig a rendőrség erői és a rablók közötti harcot bemutatva -- az új játék azonban nem jelenti azt, hogy a régiről meg kell feledkezni. A bejelentés másnapján a DICE jelezte, hogy a Battlefield 4 további támogatást fog kapni, nem kell attól tartani, hogy az új jövevény miatt a sarokba dobnák a régebbi játékot. 

Karl Magnus Troedsson azt ígérte, hogy a stockholmi, az uppsalai és a Los Angeles-i csapataik folytatni fogják a hibák gyomlálását. Továbbá jelentős javításon esik át a netkód, kibővítik a nemrégiben indult Community Test Environmentet, valamint újabb lehetőségekkel látják el a játékot, olyanokkal, amiket a rajongók szeretnének.

„A mi játékaink szolgáltatások. Arra koncentrálunk, hogy a gondoskodjuk ezekről a megjelenés után, új tartalmakat adva azoknak, akik ezt szeretnék, és keményen dolgozva azon, hogy javítsuk a minőséget. Továbbá azzal is törődünk, hogy kiegészítsük azokat a területeket, amik a közösség szerint még fejlesztésre szorulnak. Igen, izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Visceral csapatával, de a Battlefield 4 további csiszolása az elsődleges feladatunk.” 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!