A Codemasters egy elsőre meglepő dologgal állt elő, mert valljuk be, nehéz összekapcsolni egy melltetoválást az autóversenyzéssel, de ahogy a hollywoodi alapigazság szerint gyerekkel és kutyával bármely filmet eladhatsz, a játékiparban a csöcs és a vér a két kulcsszó manapság, „minél több, annál jobb” jeligével. És bár ezúttal vér nincs, csöcs annál inkább.

De miről is van szó? Egy külön erre a célra szolgáló webszájton, egy ma már alapnak számító korellenőrzés és persze a Dirt 2 kedvcsináló videója után megjelenik egy szemrevaló (és eléggé televarrt) leányzó, majd a Begin gombra bökve rárepülünk a melleire, amit kedvünk szerint kitetoválhatunk. Elhelyezhetünk rajta egy feliratot, tetszés szerinti mintákat, illetve a biztos kezűek egy tetováló pisztollyal is nekieshetnek a hószín domborulatoknak (mondjuk itt nem értettem, hogy miért a szóközt kell nyomni a varráshoz, és nem a bal egérgombot, de ez legyen a legnagyobb problémánk). Mindezt „áldozatunk” különféle biztató mondatokkal kommentálja. Amint elkészültünk a munkával, a Done gombra bökve elmenthetjük akár a mintát magát (hogy mondjuk kinyomtatva felpróbáljuk barátnőnk keblére), akár magát a látványt háttérképként (1024x768 vagy 1280x800), illetve elküldhetjük levélben, esetleg feltehetjük a flickr-, illetve facebook-oldalunkra.

Valljuk be, sok értelme a dolognak nincs, de mókának jó, poén, el lehet vele szórakozni, úgyhogy végül is a céljukat elérték vele a marketinges szakik, mehetnek a pénztárhoz...

(Alant az én egyik munkám...)

DIRT 2: Mellbedobással...