A PC-s Dishonored 2-höz ma már megjelent egy tesztelésre váró update, de ebben a hibák javítása mellett nem érkezett tényleges új tartalom. Viszont azoknak, akik most, egy héttel a játék megjelenése után máris friss tennivalókra vágynak, már nem kell sokat várniuk, mivel a következő hónap folyamán egy nagyobb tartalmi frissítés is érkezik.

Az imént említett decemberi update tartalmának két legfőbb komponense a New Game+ opció (az első játék során elért fontosabb értékek és eredmények megtartásával történő újbóli végigjátszás lehetőségének) bevezetése, és a személyes ízlés által formált igények alapján részleteiben is meghatározható, egyéni nehézségi szint lesz.

A nem olyan sokára érkező tartalmakról hamarosan egyéb újdonságokat is közölnek majd a fejlesztők, köztük az új frissítés megjelenési időpontját. Továbbá egy új trailer is érkezett, amiben a fejlesztők többek között arról beszélnek, hogy mennyire fontos volt számukra a játék készítésekor, hogy telejsen a játékosra bízzák a program végigjátszásának mikéntjét.