• Június 24-én debütál a Halálos iramban 9
  • Ezúttal Dom Toretto kisöccse, a John Cena alakította Jakob lesz főgonosz
  • Több jelenetet fogunk látni Dom és családja múltjából
  • Új szemszögből bemutatják az első rész egyik ikonikus versenyét

Az új mozifilmek közül viszonylag hamar, június 24-én kerül nagyvászonra a Halálos iramban 9. Múlt héten érkezett is egy mozis nyitásokat üdvözlő előzetes, hétvégén pedig a főszereplő Dominic Torettót alakító Vin Diesel osztott meg néhány információt a sztorival kapcsolatban. Entertainment Weekly-nek adott interjújában elmondta, hogy bár nem előzménytörténetről van szó, az első rész előtti emlékeket fogunk felidézni a főhős és családja múltjából. Diesel úgy fogalmazott, hogy ezek által a széria nyitóepizódja és Dom személyisége is jobban érthetővé válik majd. Az új film „eseménydús és izgalmas” lesz, csigázta hallgatóit a színész.

lezarul-a-halalos-iramban.jpg

Megidéznek továbbá egy ikonikus jelenetet a 2001-es első részből: más szemszögből fogjuk látni, amikor a Paul Walker alakította Brian O’Conner veszít egy utcai versenyen Domtól. Azt egyébként már eddig is tudtuk, hogy ezúttal utóbbi kisöccse, a John Cena megformálta Jakob lesz a főgonosz. A széria két epizóddal folytatódik még. Ezekkel kapcsolatban Diesel elárulta, hogy régóta szeretné Michael Caine-t behálózni egy szerepre: az esetlegesen visszatérő Jason Statham édesapját alakítaná az édesanyát játszó Helen Mirren oldalán.

A kilencedik rész azért is különleges lesz, mert hőseink eljutnak Londonba, Tokióba és Közép-Amerikába, sőt még egy titkos azeri bunker felbukkanására is számíthatunk. Alább láthatjátok a film magyar nyelvű előzetesét.