• Nyílt levélben magyarázta el Marty Stratton, hogy miért váltak el az id útjai Mick Gordontól
  • Szerinte a stúdiót is nagy meglepetésként érte a zenész kirohanása
  • Amit egy sor félreértés okozott
  • De a Doom Eternal DLC-je már Mick Gordon zenéje nélkül készül

Az elmúlt hetek egyik legmeglepőbb híre volt, mikor kiderült, hogy a Doom Eternal zeneszerzője, Mick Gordon, összebalhézott a Bethesdával, és a továbbiakban nem is tervez együtt dolgozni velük. Gordon akkor azt nyilatkozta, hogy azért veszett össze a stúdióval, mert azok nélküle mixelték a Doom Eternal OST-jének egy jó részét, ami így szerinte nem is lett olyan jó, most viszont Marty Stratton, a játék producere, nyílt levélben válaszolt erre a kijelentésre Redditen.

Stratton levelében leírja, hogy őket is annyira meglepte Mick kijelentése, mint minket, ugyanis állítása szerint az OST-t végig a zenésszel együttműködve készítették, sőt, még halasztottak is a megjelenésen, hogy Micknek több ideje legyen rajta dolgozni. Stratton csak akkor kérte meg az id saját hangmérnökét, hogy kezdjen el dolgozni a számok mixelésén, amikor egyre valószínűbbnek tűnt, hogy Mick nem tudja tartani a módosított határidőt sem, de az idnél készült számokat így is átküldték a zeneszerzőnek, aki ezekre rá is bólintott.

Mint Marty Stratton leírta, a legjobbakat kívánja Mick Gordonnak, de ezek után a jelenleg készülő Doom Eternal DLC-nek már más zeneszerzővel fognak nekivágni.

mickgordon-210-e1473249518187.jpg