A Doom egy igazán kiváló akciójáték (és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül), az id Software remekül érzett rá arra, hogyan nyúljon a régi formulához úgy, hogy az ma is frissnek hasson, miközben nem ijeszti el a sorozat régi rajongóit. Azt persze gyorsan hozzátenném, hogy a többjátékos mód sokak számára csalódás lett, ezen utólagos tartalmakkal igyekezett segíteni a kiadó (Unto the Evil, Hell Followed, Bloodfall), melyek mindegyikével egy-egy új démon, pálya, és egyéb apróságok érkeztek.

Ha valamilyen oknál fogva most szeretnél csatlakozni a multiplayer közösséghez, vagy teljessé tenni a játékot, akkor kellemetlen meglepetés fogad, ugyanis előrejelzés nélkül, minden platform digitális áruházaiból felszívódtak a DLC-k. Az igazat megvallva nem valószínű, hogy túl sokat meg fogunk tudni arról, hogy mi is történt pontosan, meg nem erősített felhasználói értesülések szerint valami technikai probléma áll fenn, melynek orvoslását a hét végéig megoldja a kiadó. Ami igaz is lehet, ugyanis a játékon belüli vásárlási lehetőségek élnek (bár értelemszerűen nem működnek), és bejelentés nélkül nem szokás a bevételi forrásokat eltüntetni.

Hogy mi lehet az a probléma, melynek orvoslása ennyi időt vesz igénybe, csak találgatni tudunk. Lehet, hogy a beígért idei frissítések körül akadt gubanc? Mindenesetre ne most akard beszerezni a szezonbérletet.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!