Alexis Kennedy írónak hála tudjuk, hogy már készül a Dragon Age: Inquisition folytatása, bár ennél többet egyelőre sajnos nem mondhatunk el a játékról. Ugyanakkor most Mike Laidlaw megszellőztette a The 1099 podcastban, hogy talán hamarosan valamit kapunk.

Az úr ugyan semmi konkrétumot nem mondott, csak viccelődött azzal, hogy mint a Dragon Age-sorozat kreatív direktora, még nem rúgták ki, amit jó jelnek vesz, illetve megerősítette, hogy a szériát jegyző Bioware-csapathoz újabb embereket vesznek fel, ami azt jelzi, hogy a játék kilépett az előkészületi fázisból. Illetve még megjegyezte, hogy „valami történik a Dragon Age háza táján”. Ebből néhányan arra gondoltak, hogy talán hamarosan elárulnak néhány részletet a játékról, bár Laidlaw talán csak a fejlesztés beindulására gondolt.

A legérdekesebb mégis az a megjegyzése volt, ami szerint a Bioware dolgozik néhány másik dolgon, de ezekről egyelőre nem beszélhet, de „a dolgok folytatódnak”. Persze nyilvánvaló, hogy nem ülnek a babérjaikon, mert ugye még mindig várat magára a Mass Effect: Andromeda DLC-je, az Anthem is készül, na de mi lehet még a tarsolyukban? Talán már tervezik az új Mass Effectet? Esetleg valami Star Warsra készülnek? Vagy bevállalnak még egy új IP-t?