GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2010Miről szólhatna az augusztus, ha nem a StarCraft II-ről, és mi nem is akartunk kitérni a kihívás elől, így nem csak a címlapot szenteltük az év stratégiai játékának, de a cikkek terén is kitettünk magunkért, hiszen 6 oldalas teszt és 4 oldalas tippek-trükkök várja az SC2 szerelmeseit. És ha mindez nem elég, akkor eláruljuk, hogy még a Nosztalguru és Gondolatébresztő is a Blizzard legendás játékával foglalkozik. Persze nem állt meg az élet az űrcsatáknál, hiszen a magazinban több mint 20 teszt és bemutató várja a játékra éhes olvasókat.

Az előzetesek között olvashattok a Dragon Age második részéről, az év végén érkező sci-fi mozi játékváltozatáról, a Tron Evolutionről, a World of Warcraft: Cataclysm bétáról, összehasonlítottuk az új FIFA-T és az idei PES-t, bepillantottuk a Portal 2 kulisszái mögé, elmerültünk a Deus Ex: Human Revolution világában, és fellebben a fátyol a legújabb James Bond játékról is, a Blood Stone-ról.

A tesztek között ugyebár itt a StarCraft II, de van még lövöldözés a Sniper: Ghost Warriorban, körökre osztott stratégia a Disciples 3 személyében, katonai szimuláció az Arma2 kiegészítőjében, az Operation Arrowheadben, GTA-szerű MMOG az All Points Bulletin képében, és ingyenes űrélvezet az Alien Swarm által. A sornak persze nincs vége, hisz itt az Overlord DLC a Mass Effect 2-höz, a Monkey Island 2 feljavított változata, a Dragon Age eddigi összes DLC-jének értékelései, a PSP-s Metal Gear Solid: Peace Walker, és a régóta várt Crackdown 2 is helyet kapott a magazin hasábjain.

Dragon Age 2 JátékképekCrackdown 2 JátékképekMass Effect 2 Játékképek

Guru Extra rovatunkban utánanéztünk a Metal Gear Solid Sagának, és bevizsgáltuk az új Xbox 360-as masinát, a hardverrovatban pedig teszteltük az év meglepetés videokártyáját, a tökéletes vételnek számító nVidia Geforce GTX 460-at. Ezen felül pedig lesz még HTPC suli, mélyelemzés a fájlmegosztás terén, és elidőzünk kicsit a flashmemóriáknál is. Ha pedig megvagytok az olvasással, akkor ott a DVD-melléklet, amin többek között videotesztek (Crackdown 2, Lego Harry Potter Years 1-4, Singularity, Sniper: Ghost Warrior) és a Dark Sector vár rátok -- ez utóbbi magyar nyelven.