A valamikor ősszel esedékes Hail to the Icons Parody Pack amellett, hogy viccet űz néhány jól ismert játékból (Doom, Call of Duty, Team Fortress 2), három új multiplayer módot, négy pályát és négy új fegyvert is hoz magával.

A többjátékos módokhoz csatlakozik a Freeze Tag, melyben az a célunk, hogy lefagyasszuk, majd szétzúzzuk az ellenfeleinket. Emellett jön még a Capture The Babe új variánsa, a Hot Potato, ahol az a dolgunk, hogy minél tovább nálunk legyen a csajszi. És végül, de nem utolsósorban a Hail to the King módban megkötések nélkül csupán annyi a célunk, hogy minél több játékost mészároljunk le.

Duke Nukem Forever Hail to the Icons Parody Pack Duke Nukem Forever Hail to the Icons Parody Pack

A meccseket az alább felsorolt új pályákon bonyolíthatjuk majd le:
  • Call of Duke: Egy háború tépázta, modern város a helyszín, ahol a játékosok rátehetik a kezüket a N00b T00bra.
  • Sandpit: A miniatűr Duke-ok egy homokozóban csapnak össze, aminek a két végében egy-egy gyerekjátékokból készült vár található. A pályán tapadógránátokkal szórakozhatunk.
  • Inferno: A Doomnak emléket állító pályán kénköves, portálokkal megtűzdelt tereppel, illetve az iszonyat erős DFG-vel futhatunk össze.
  • 2Forts1Bridge: Itt kalapok és egy gépágyú vár minket, no meg sok utalás a Team Fortress 2-re.

A DLC pontos megjelenési dátumát és árát még nem hozta nyilvánosságra a Gearbox, de azt elárulták, hogy a First Access Club tagjai ingyen tölthetik majd le a csomagot.