Érdekes ajánlattal állt elő a Square Enix. A jövő márciusban megjelenő Tomb Raider előrendelhető státuszba került Steamen, ami azt jelenti, hogy aki szeretne, már most kiadhat érte pénzt, és a játék felkerül a könyvtárlistájára, ahol majd csak tavasszal aktiválódik. Ez azonban nem minden, a Square Enix azt akarja, ha minél több PC-s játékos vegye meg előre a programot, ezért kitalálták, hogy az előrendelőket annak függvényében jutalmazzák meg, hogy hányan hajlandók pénzt áldozni a Tomb Raiderért még annak premierje előtt.

Három kör van egyelőre, ezek közül az első, mely egy ingyen példány az egyébként remekül sikerült Lara Croft and the Guardian of Lightból, 15%-on áll. A második a Challenge Tomb DLC, mely egy exkluzív sírboltot tartalmaz, tele csapdákkal és különösen nehéz feladványokkal. A harmadik, egyben utolsó elérhető cél a The Endurance DLC Pack, melynek tartalmát januárig jótékony homály fedi.

Az előrendelői akció márciusig tart, de akik már most a vásárlás mellett döntenek, 10%-kal olcsóbban jutnak hozzá a játék standard, illetve digitális Survival Edition kiadásához. A különleges kiszereléseket tegnap leplezték le, ezek közül sajnos a dobozos Collector's Edition (melyben Lara szobrocska is helyet kap) csak az USA-ban lesz kapható.