• A pozitív visszajelzések miatt a Techland úgy döntött, hogy 2016 végéig biztosan támogatja a Dying Lightot
  • Már dolgoznak a következő, még be nem jelentett tartalmakon
  • Dying Light teszt

Több mint egy éve jelent meg a lengyel illetőségű Techland csapatának parkourös zombihentelése, a Dying Light, ennek ellenére azonban még mindig roppant népszerű a játék. A sikerért tesz is eleget a stúdió, hiszen folyamatosan új tartalmakkal és funkciókkal látja el a programot, a február elején vezethető járművekkel és hatalmas új helyszínnel debütált The Folowing DLC, valamint a felfrissített grafikával és megannyi újdonsággal bíró Enhanced Edition pedig ismételten jó ideig leköti majd a rajongókat.

Sokan úgy gondolták, hogy ezeket után majd új vizek felé evez a csapat, ám úgy tűnik, hogy egy ideig még nem kell aggódnunk amiatt, hogy a fejlesztők hátrahagynák a játékot, ugyanis a cég ügyvezető igazgatója, Paweł Marchewka nyílt levélben biztosította a Dying Light közösségét, hogy legalább az idei esztendő végéig még biztosan támogatják friss tartalmakkal a programot.

"Bár még csak pár napja jelent meg a Dying Light: The Following – Enhanced Edition, de mindenképpen szerettem volna megköszönni a rajongóknak a támogatást, a rengeteg visszajelzést, és a belénk vetett hitet, amit ezalatt az idő alatt mutattak felénk. Megszámlálhatatlan mennyiségű bátorító, dicsérő, vagy éppen építő jellegű kritikát megfogalmazó üzenetet kaptunk, és szeretném, ha tudnátok, hogy nagyra értékeljük mindezt, és persze hallgatunk is rátok.

Megtisztelő az Enhanced Edition roppant pozitív fogadtatása. Mindig is hittünk a projektben, de igazán szívet melengető érzés a játékosok dicsérő szavait és az újságírók magasztaló kritikáit olvasni és hallani. Ez egyértelmű jele annak, hogy még mindig sokan vágynak a Dying Light által nyújtott egyedi játékélményre, így annak érdekében, hogy minden zöldfülű és veterán harcos megkaphassa a neki járó szórakozást, úgy döntöttünk, hogy legalább a 2016 végéig támogatjuk a programot. Már most dolgozunk a következő, még be nem jelentett tartalmakon, melyek részleteivel hamarosan jelentkezünk.” – írta a szakember.

Marchewka azzal zárta mondandóját, hogy továbbra is várják a közösség ötletei, visszajelzéseit, és észrevételeit a Dying Lighttal kapcsolatban, hogy még jobbá tehessék a programot az elkövetkezendő hónapokban. Példaértékű hozzáállás, annyi szent.