• Videón a Dying Light The Following első negyedórája
  • A DLC február 9-én jelenik meg
  • Ez lesz a játék eddigi legnagyobb kiegészítője

Kicsivel több, mint egy évvel az alapjáték megjelenése után érkezik a Dying Light (tesztünket itt olvashatjátok) eddigi legnagyobb kiegészítője, a The Following. Ebben, Harran városának méretével vetekedő, és hasonlóan tartalmas, vidéki környezte váltja a betondzsungelt, ám a zombik a természet lágy ölét sem kímélték, így nem szabad ellágyulnunk a zöld lankák és aranyszín mezők látványától, a veszély itt is állandó.

Mindez nagyjából 20 órányi szórakozást biztosít majd, ami természetesen nem csupán az új környezet felfedezéséből áll majd, hiszen friss történetet is kapunk, mégpedig egy szektával és az azt övező rejtéllyel a középpontban. Akció tehát lesz bőven, ráadásul ezúttal nem csak futni, lőni és kaszabolni fogunk, hanem vezetni is, a játék felhozatalát ugyanis modifikálható, és így kifejezetten halálossá tehető autók, vagyis inkább homokfutók is bővítik. Íme, egy kis ízelítő, az alábbi videóban a játék első negyedóráját láthatjátok.

A Dying Light: The Following 9-én jelenik meg -- aki megvette a Szezonbérletet, annak automatikus jár ez a csomag is, mindenki másnap azonban 20 dollárt kell fizetni. Érdekesség, hogy eredetileg 15 dollár lett volna a DLC, de túl nagy lett, ezért kérnek nagyobb összeget -- ezzel összefüggésben időközben a 20 dolláros Season Pass 30 dollár lett. Természetesen, ha már eddig is megvolt a Szezonbérlet, akkor nem kell felárat fizetni.