• A Techland még egy évig megtámogatja a Dying Lightot
  • 10 DLC érkezik 12 hónap alatt, ingyen

Dícsérendő a Techland hozzáállása legutóbbi játékukhoz, a Dying Light-hoz: nem csak hogy kapott egy egész jól (sőt, kiválóan, tesztünkért erre tessék) sikerült kiegészítőt, időszakos eseményekkel is feldobták időről-időre az amúgy sem mindennapi zombis mókát. De még most, jóval a megjelenés után sem állnak le, a fejlesztő ugyanis egy egész sor meglepetéssel készül, és a legszebb, hogy nem is kérnek érte pénzt.

Annyit árultak el a lengyel srácok, hogy összesen 10 DLC-vel bővül majd a Dying Light, melyek közül némelyik a sztorihoz is hozzátesz majd. Közelebbit egyelőre nem kötöttek az orrunkra, de nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk: tíz DLC 12 hónap alatti kitermelése nagy ívű projektet nem tesz lehetővé, inkább csak apróságokra számítunk, mint például egy-egy küldetés, új fegyver, új kihívások, legfeljebb egy újfajta fertőzött – de ez már lehet, hogy csak vágyálom.

Akárhogyan is, dícsérendő ez a fajta hozzáállás és terméktámogatás, amit a Techland mutat. Ti játszottatok a játékkal? Mennyire nyűgözött le benneteket?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!