Az utolsó Jedi lovag, azaz Luke Skywalker, az apja, Darth Vader és Jango Fett klónja, Boba Fett biztos benne lesz a Star Wars: Battlefrontban, hiszen róluk az EA és a DICE éppen eleget beszélt, plusz láthattuk is őket egyik-másik videóban. Na de kiknek a bőrébe bújhatunk majd még bele? Erre a kérdésre egy hozzáértő rajongó adta meg a választ, aki feltúrta a küszködősen induló béta fájljait.

A TheUberMedic nevű Reddit-felhasználó szerint a fenti trióhoz csatlakozik a másik Skywalker, azaz Leia Organa hercegnő, annak szívszerelme, a szőrös talpú Han Solo, valamint a Star Wars első hat részének legfőbb gonosza, Sheev Palpatine, más néven Darth Sidious, alias az Uralkodó.

Egy radgamerdan nevű egyén pedig a megnevezett szereplőkhöz tartozó hangfájlokat bányászta elő, ezeket ide kattintva magatok is meghallgathatjátok. Érdekesség még, hogy TheUberMedic rábukkant egy forest_chapter_25_herobattle nevű fájlra is, ami talán egy eleddig be nem jelentett, a hősöket és gonoszokat összeeresztő játékmódot takar.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!