Azt már egy jó ideje tudjuk, hogy az Avalanche Studios két titkos játékon dolgozik, ám ezek mibenlétét maximum csak találgatni lehetett. Az egyik, továbbra sem megerősített játék feltehetőleg a Just Cause-széria harmadik része, míg a másik, frissen bejelentett alkotás a Mad Max bitbe öntött változata -- bár aki követi a stúdióval kapcsolatos híreket, annak ez nem volt túlságosan meglepő, hiszen pletykák egész sora szólt erről.

Az egyszerűen csak Mad Max névre keresztelt program pontosan azt nyújtja, amit egy ilyen típusú játéktól elvárhat az ember, vagyis egy nyílt, dinamikus, teljesen szabadon bejárható világot kapunk, ahol a túlélés fő módja a brutalitás, na meg a megbízható járgányunk. A kietlen senkiföldje nem egy barátságos hely, hiszen veszélyes banditák harcolnak egymással és bárkivel, aki a területükre vagy csak a közelükbe merészkedik -- szerencsére hősünket kemény fából faragták, s ha valaki, akkor bizony ő az, aki állni tudja a sarat ebben a posztapokaliptikus, istentelen világban.

A Mad Max a jelenlegi tervek szerint valamikor 2014-ben jelenik meg, de nem kell attól tartani, hogy a Just Cause-sorozat készítőinek legfrissebb játékát csak azok élvezhetik, akik valamelyik következő generációs konzolt veszik meg. A Mad Max PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható lesz, így szinte senki sem marad ki a mókából.

Mad Max -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert