A Deus Ex: Human Revolution Director's Cut márciusban úgy mutatkozott be, hogy csak és kizárólag a Nintendo Wii U konzolra fog megjelenni. Titkon reménykedtünk abban, hogy az Eidos meggondolja magát, s egyik legnépszerűbb játékának felújított változatát a többi platform játékosainak is elhozza, pusztán jóindulatból, de igazából abban is kiegyezünk, ha a nagyobb bevétel vezényli őket -- mindegy, csak jöjjön.

Nos, az Eidos végül meghallgatta a rajongók kérését, és ma reggel bejelentették: a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut PC-re, illetve Xbox 360 és PlayStation 3 konzolra is megjelenik, még az év végén. A tartalom tekintetében ugyanazt kapjuk, mint akik a Wii U mellett tették le a voksukat, vagyis szebb grafika, javított mesterséges intelligencia, és több lehetőséget biztosító főellenségharcok várnak minket. Sőt, PS3-on és Xbox 360-on a második képernyőhöz kötött lehetőségekről sem kell lemondani, hála a PS Vita, illetve a SmartGlass nyújtotta lehetőségeknek.

Deus Ex: Human Revolution -- Megjelenés: 2011. augusztus 26. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 8,5 GB