Minh Le, a Counter-Strike alkotója nem semmi infókat osztott meg egy friss interjúban. A Twitch.tv-n elérhető anyag eleve érdekes, hisz Le az eSport-történelem egyik legfontosabb játékának megalkotásában játszott kulcsszerepet, de van egy szegmense, ami különösen sok szemöldököt rántott a magasba: elárulta, hogy már látta a Left 4 Dead 3-at, ami "nagyon jól néz ki", sőt, pár művészi munkát a Half-Life 3-ból is elcsípett.

Le nem bocsátkozott részletekbe, sőt, a Half-Life 3-as képekkel kapcsolatban abban sem biztos, hogy tényleg a harmadik részhez készültek. Ugyanakkor nem ez lenne az első eset, hogy a játék létezését kósza pletykákon túl megbízható források is megerősítik, sőt, művészi munkák már korábban is kiszivárogtak a projektből.

A Left 4 Deaddel kapcsolatban viszont Minh teljes határozottsággal foglalt állást. Magát a játékot is látta, talán ki is próbálta, de azon túl, hogy "nagyon jól néz ki" és "izgatottan várja", nem osztott meg részleteket a publikummal. Az mindenesetre esélyes, hogy a kooperatív zombis lövölde az E3 2014-en is bemutatkozik majd.