• A Transformers: Devastation a rajzfilmsorozat alapján készül el
  • Visszatér több eredeti hangszínész is
  • A harcokban fontos szerepet kap a robot- és járműforma
  • A leírások alapján egy verekedős játékra számíthatunk
  • A játék PS4-re, Playstation 3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra jelenik meg

A Platinum Games az E3 2015-ön akarta leleplezni új játékát, a Transformers: Devastationt, de annak híre idő előtt kiszivárgott. Az új robotos játék nem a Michael Bay alkotta, látványos akciókban, idétlen humorban és női hátsókban gazdag filmes univerzumára, hanem az 1980-as években futott rajzfilmsorozatokra épül. Tehát Optimus Prime nem csőrös kamion lesz, Bumblebee pedig Herbie-t másolja, mindezt rajzfilmes kivitelben.

A leírások alapján a Transformers: Devastationt leginkább egy verekedős játékként lehet elképzelni, amelyben egyaránt szerepet kap a robot- és a járműforma is. A sztoriról nem sokat tudni, csak annyit, hogy Megatron és a Decepticonok ráleltek valamiféle plazmaenergiára, amivel cyberformálhatják a Földet, valamint már biztos szerepet kap Optimus Prime, Bumbblebee, Sideswipe, Wheeljack és Grimlock.

Öt különböző nehézségi szint lesz, és robijainkat igen részletesen testre szabhatjuk majd. A transformerek hangját pedig az eredeti TV sorozat színészei kölcsönzik, így újra hallhatjuk Peter Cullent (Optimus Prime), Dan Gilvezan (Bubblebee) és Frank Welkert (Megatron, Soundwave), valamint másokat is, akiket egyelőre nem neveztek meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!