Shawn Laydem lépett a színpadra, pontosan 3 órakor. A PS4 startja óta fejlesztők és mérnökök dolgoznak azon, hogy kibővítsék a legerősebb konzol határait. Több játékot akarnak eladni, mint eddig bármikor. -- közölte.

Első cím, amít bemutattak a The Last Guardian volt, mely 2016-ban jelenik meg, és játékmenete egyszerre aranyos és félelmetes.

Guerilla Games mutatta be ezek után az új IP-jét, mely kizárólag PS4-re jelenik meg. Gyöyörű környezet, lenyűgöző zene, női főszereplő . Egykoron volt egy világ, azonban annak vége lett, elpusztult, a helyét pedig átvette a természet. A játék címe Horizon: Zero Dawn, és érdekesen vegyíti a különböző stílusokat, de nekem nagyon tetszik. Nektek?

 


Bemutatkozott az új Hitman, mely az eddig legambíciózusabb játék, amely a 47-es ügynök kalandjait dolgozza fel. Reboot lesz ez, kérem szépen.

 

Ezután a Street Fighter V-ből láthattunk rövid bemutatót, melynek bétája július 23-án kezdődik.


A Hello Games a No Man's Sky-jal lépett a színpadra, játékmenet videóval. Tényleg olyan különleges lesz, mint ahogy igérik. Kereskedés, felfedezés, harc, mind a játék részei. Űrutazást, bolygókat is láthattunk.

Media Molecule: Dreams. Létrehozhatjuk vele álmainkat.

Firewatch játékmenet videó.

Destiny: The Taken King DLC, új térképek, új ellenfelek.

Úgy látszik, ma Assassin's Creed: Syndicate nap van, a PS4-hez exkluzív tartalmat ad az Ubisoft.

Az évtized híre: jön a Final Fantasy 7 Remake, kizárólag PS4-re!

 

Shenmue 3 bejelentés érkezett, melynek elkészítéséhez a játék megalkotója a Kickstarteren keresztül a rajongók támogatását kérte. Két millió dollárt.

Eljött a PlayStationhöz kapcsolódó külön szolgáltatások ideje: Project Morpheus. A PS4-hez tervezett eszköz csak egy lehetőség. PlayStation Vue a Sony új televíziós szolgáltatása, mely egyelőre csak az Egyesült Államok néhány városában működik. A PlayStation Vue felhőalapú, on demand jellegű szolgáltatás, mellyel TV, Sport, és mozicsatornákat lehet nézni, külön TV-előfizetés nélkül. 

Andrew House bejelentette, hogy a Sony és az Activision exkluzív partnermegállapodást kötött. Evégett a Call of Duty PS4-re jelenik meg.

 

Disney Infinity 3.0: Star Wars Rise Against the Empire, egyedi tartalom PS4-re. Megjelenés összel. Ezután ismét Star Wars bemutató érkezett, amely nem lehetett más, mint a Battlefront.

Legutoljára hozták a legnagyobb durranást, mely természetesen az Uncharted 4! Izgalmas, akciódús, és főleg gyönyörű játék lesz Nathan Drake új kalandja.Nézzétek meg a kiadott videót, mert nagyon jó!

 

Ennyi volt a Sony konferenciája, én őszíntén megmondom, egy picit többet vártam. Nektek mi a véleményetek az első napról?