Az E3 2016 alkalmával kibontakozó Battlefield 1 egyik érdekes újdonsága lesz, hogy a hipermodern csúzlik helyett minden eddiginél avétosabb gyilokeszközökkel eshetünk egymásnak – na, jó, a Far Cry: Primal ódivatúságát azért nem érik el ezek a fegyverek, de a modern háborúk mégis csak itt kezdődtek, az első világháborúnál.

A Battlefield 1 hat fő fegyverkategóriát kínál: shotgun, SMG, LMG, félautomata, oldalfegyver és mesterlövész puska. Mondjuk, ebben semmi új sincsen, minden FPS ezekkel jön. Viszont a kategóriákban fellelhető fegyvereknek több variációja is lesz, köztük például a világ legelső gépkarabélya.

Eme fegyvereket ráadásul testre is szabhatjuk három különböző ponton – nyilván, ezek a fegyók még nem olyan modulárisak, mint mondjuk unokáik a Battlefield 4-ben, és a felszerelhető zoomok, irányzékok és a többi kütyü sem lesz olyan tökéletesen használható, mint a modern idők eszközei. Viszont újfent feltehetünk újabb skineket a puskákra, hogy legalább egyediséget kölcsönözzünk nekik.

Emellett lesznek különböző gránátjaink, oldalfegyverünk és néhány olyan eszköz, ami megkönnyíti az életünket a Battlefield 1 régi vágású csataterein, például a már sokat mutogatott gázmaszk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!