Holnap kora reggel, helyi idő szerint pontban 6 órakor megkezdődik a Bethesda konferenciája, melyről szépen lassan minden kiszivárogni látszik. A bemutatott jtékok egy részét már a Bethesda meghívója lőtte le, de az üres helyekre is vannak már jelöltel: a Wolfenstein: The New Colossus és a The Evil Within 2 is már gyakorlatilag garantáltan szerepelni fog, továbbá szólnak pletykák egy bizonyos Starfieldről is... Most már csak azt reméljük, hogy fognak akkorát durrantani, mint két évvel ezelőtt, amikor először részt vettek az Electronic Entertainment Expón, még ha ehhez nagyon meg kéne lepniük minket, akkor is. Egy biztos, most az egyszer megéri korán kelni, hiába hétfő reggel.

A magunk részéről az első perctől fogva jelen leszünk, hogy ne maradjatok le semmiről - azok pedig akik élőben követnék a Show-t megtehetik akár itt, a PGO-n ezen hír alatt alább, vagy az összefoglaló oldalunkon is, melyet a főoldalról érhettek el legkönnyebben.

Élő videó megtekintése innen: Bethesda – www.twitch.tv

A videó természetesen akkor kel életre, amikor a Bethesda indítja az adást, de mint mondtuk, nem maradtok le semmiről akkor sem, ha éppen más dolgotok lenne – mindent megtaláltok majd az oldalunkon.