Az első rendes videó után végre megjöttek a Square Enix új akció-kalandjátéka, a Murdered Soul Suspect első hivatalos játékképei, sőt, a Eurogamer munkatársai idejekorán kipróbálhatták a játék E3-ra kicipekt demóját is -- erről felvételt is készítettek, alant megtekinthetitek.

A programban egy neves nyomozót irányítunk, Ronan O'Connort, aki a játék elején életét veszti egy bunyóban, ám szellemként tovább dolgozik saját gyilkosságának felderítésén. A játékmenet érdekes keveréke az L.A. Noire-féle nyomozásnak és a Messiahban látott "megszállásnak": miután közelebbről is megvizsgáltunk egy hullát, nyugodtan belebújhatunk egy szemtanú vagy zsaru bőrébe, és bár irányítani nem tudjuk, láthatunk a szemével és kiolvashatjuk a gondolatait.

Bár a Murdered: Soul Suspect alapjaiban véve egy kalandjáték, amiben sokat kell gondolkodni és nyomozni, az akciónak is jut benne szerep, mert a szellemvilág nem csak kedves alakokkal van tele, és valami vadászik Ronan elveszett lelkére. Még szerencse, hogy hősünk akár a falakon is át tud rohanni... Megjelenés 2014-ben várható PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Murdered: Soul Suspect -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert