Az E3-on végre leleplezik a The Witcher 2-t is jegyző Tomasz Gop új szerepjátékát, a Lords of the Fallent, ám addig is érkezett pár friss infó, melyek egy roppant ígéretes akció-RPG-t festenek le. Sőt mi több, bemutatkozott a főhős is, aki, akárcsak maga a program, egyáltalán nem hétköznapi jófiú.

A képen is szereplő, nem túl bizalomgerjesztő ábrázattal megáldott Harkyn múltja a játékos előtt is rejtély lesz -- egyik feladatunk többek között, hogy kiderítsük, kit is irányítunk valójában. A fejlődés három képességfán és több tucat képességen át egy sor, egymástól homlokegyenest eltérő irányt felvehet, és a játék alkotói szerint ezt a mechanikát csak tovább mélyíti a bonyolult, összetett harcrendszer, mely kiválóan idomulhat a játékosok küzdelmi stílisához. Ahogy korábban is már, úgy most is elhangzott, hogy a Lords of the Fallen egy nehéz játék lesz, melyet a Dark Souls kihívásfaktora ihletett. Ugyanakkor megtudtuk, hogy a felferdezésnek sokkal nagyobb szerep jut benne, mint a From Software programjában: a készítők a Borderlands-sorozat hatalmas területeivel példálóztak, szóval minden bizonnyal milliónyi titokra találhatjuk majd meg a választ.

A Lords of the Fallenen 40 ember dolgozik, a munkálatok szeptemberben tartanak majd a második évnél. Megjelenés kizárólag PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re várható, mert a Deck 13 szerint a jelenlegi konzolgeneráció súlyos korlátokat szabna a kreativitásnak. A jövő heti E3-on a játék egy élő, játszható demó formájában lesz kiállítva, szóval akkor már sokkal többet fogunk tudni az egyébként izgalmasnak tűnő alkotásról.

E3: Lords of the Fallen -- Íme a főhős

Lords of the Fallen -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert