Úgy tűnik, az EA tényleg komolyan gondolja a jó útra térést, vagy talán azon buzdultak fel Redwood Cityben, hogy idén nem jutottak be a legrosszabb vállalat címéért zajló verseny döntőjébe, ki tudja -- a lényeg, hogy Andrew Wilson csapata egy megsüvegelendő programot indított útjára.

A program neve „On the House”, ami a vendéglátásban azt jelenti, hogy a cég állja a cechet, és itt is erről van szó. A dolog lényege egyszerű: időnként bedobnak egy-egy játékot vagy DLC-t a „közösbe”, amit az Originen keresztül le lehet tölteni, és onnantól kezdve a miénk. Nem demó- vagy időkorlátos verzióról van szó, teljes értékű termékről, ami örökre a birtokunkban marad.

Az első ingyenes cím a Dead Space, amely bár nem mai darab, simán vállalható és jó szórakozást nyújt, úgyhogy akinek eddig kimaradt volna, vagy... hm, más verzióban lenne meg, az most bezsákolhatja. A dolog egyetlen hátulütője az Origin, de hát semmi nem lehet ugye tökéletes, és csak reméljük, hogy az EA kliense előbb-utóbb kilép a bétafázisból... Szóval csapjatok le Isaac barátunk vérfagyasztó kalandjára, míg nem késő -- bár annyira azért nem kell sietni, az akció egészen május 8-ig tart.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!