• Dokumentumfilmet kapunk a God of War fejlesztéséről
  • A Raising Kratos a YouTube-on lesz látható hamarosan
  • Három éven keresztül készült 400 órányi nyersanyagból

A játék megjelenésének első évfordulóján ismételten igen komoly reflektorfényt kap a God of War a Sony részéről, melynek jeleit leginkább a YouTube-on láthatjuk. Legutóbb egy szívmelengető történetről számoltunk be egy rajongóval a főszerepben, de volt itt fejlesztői köszönetnyilvánítás, illetve egy teljesen egyedi LEGO-alkotás is.

egesz-estes-dokumentumfilm-keszul-a-god-of-war-fejleszteserol.jpg

Nos, a rajongók számára jó hírünk van, hiszen van még hátra a finomságokból. Sőt a legízletesebb falatot úgy tűnik, a legvégére tartogatta a Sony, bejelentették ugyanis, hogy hamarosan érkezik a Raising Kratos című dokumentumfilm, amely a játék fejlesztését fogja nekünk bemutatni. Egy rövid trailert már most kaptunk belőle, és már ebben is található egy-két nagyon érdekes jelenet - például az, amikor Cory Barlog arról beszél, mit is jelképez a fa a játék elején.

A Raising Kratos három éven keresztül készült, az egész estés dokumentumfilmhez pedig nem kevesebb mint 400 órányi, a kulisszák mögött forgatott nyersanyagot használtak fel. A Sony azt ígéri, hogy hamarosan látható lesz a YouTube-on - pontos időpontot sajnos nem kaptunk.