• Hóba vizelte a nevét egy játékos a Death Strandingben
  • A folyamat nagyjából 15 órát vett igénybe

Annyi furcsaságot lehetett már csinálni Kodzsima Hideo játékaiban, hogy igazából nem is lepődtünk meg azon, hogy a Death Strandingben a pisilés is szerepet kapott. De mire jó valójában? Nos, például arra, hogy a hóba vizeljük a nevünket - ahogyan ez Reetae27 mulatságos, de ugyanakkor rendkívül részletes, már-már tudományos mélységekbe menő prezentációjából is kiderül.

egy-jatekos-muveszi-szintre-emelte-a-hoba-vizelest-a-death-strandingben.jpg

A szóban forgó játékos a fejébe vette, hogy ha már a lábnyomok mellett a vizelet is látszódik a hóban, akkor miért is ne próbálná meg leírni a saját nevét? A folyamat azonban egyáltalán nem egyszerű: az elég hamar egyértelművé vált, hogy valamilyen magaslatra van szükség ehhez, hidat ellenben nem lehet csak úgy bárhova építeni, így Reetae27 hosszas felfedező túrára indult, hogy megtalálja az ideális helyet. Egy kicsit a "célzást" is gyakorolni kellett, az ugyanakkor nagy segítség volt, hogy Sam karaktere akár egy liter vizeletet is képes tárolni a hólyagjában, ami ugyan nem feltétlenül reális, de a kísérlet szempontjából éppen kapóra jött.

Mindennel együtt nagyjából 15 órát vett igénybe a feladat teljesítése Reetae27 számára, a végeredmény azonban tényleg hibátlan lett - ugyanakkor pedig mások számára is hasznos tanácsokkal szolgál, úgyhogy ha esetleg te is beállnál a sorba, akkor már tudni fogod, hogy mit, hol és hogyan érdemes csinálni.

Aki PC-n teljesítené ezt a remek kihívást, annak kicsit tovább kell várnia a lehetőségre, a héten ugyanis bejelentették, hogy a Death Stranding PC-verziója június helyett csak július közepén fog megjelenni.