Az ősz hatására végre felbukkantak újból a nagy megjelenések is, és bár az elmúlt egy hét a PS Store-on ilyen tekintetben viszonylag csendesen telt, azért nagyágyúk nélkül is bőven volt miből válogatni.

The Sojourn

A Shifting Tides csapata egy egészen gyönyörűnek bizonyuló belső nézetű logikai játékkal örvendeztetett meg bennünket, amely a műfaj legjobbjaiból merít, de közben nem felejti el hozzátenni a magáét sem a zsánerhez. Egy különleges világban kell leküzdenetek az egyre nehezedő kihívásokat.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

A Level-5 és a híres japán animációs stúdió, a Studio Ghibli közös JRPG-je, a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch még az előző generációban kedveskedett a PS3-tulajok számára. Most azonban az új generáción is lehetőséget kap mindenki a pótlásra, méghozzá csinosított látvány mellett.

Truck Driver

Ha az adrenalinban tocsogó száguldás helyett valami nyugisabbra vágysz vezetés címszó alatt, akkor a Truck Drivert pontosan neked találták ki. Egy óriási és változatos nyitott világban furikázhatunk kamionunkkal, rengeteg különféle munkával és feladattal, illetve részletes testreszabási lehetőségekkel.

További megjelenések

Szokás szerint sok kisebb címből válogathattok még a heti felhozatalból: aki például kamionok helyett inkább buszokat vezetne, az a Bus Simulatorra csaphat le, de a Castle Crashers személyében egy másik remaster is érkezett.

11307qcoz5zybt9j3t3ifz0jp287rek06cguhjyp4qdk7zg4xbs6wlul87kai5-zjvbmmppo9lxk57fkub8encjb1po2wix3.jpg