• Ingyenes az Exit Limbo: Opening
  • Az Indiegala oldaláról húzható be ingyen

Úgy tűnik, az Indiegala egyfajta folyamatosan változó tematikus vonalon halad végig, már ami az ingyenes játékokat illeti, hiszen az elmúlt időszakban voltak például kalandjátékok és macskás címek is nagyobb mennyiségben. Ezúttal pedig az erőszak a téma, a Zombies on a Plane után most egy újabb igencsak véres darab került sorra: ingyen behúzható az Exit Limbo: Opening.

exit-limbo-opening-indiegala.jpg

Egy kifejezetten friss, tavaly novemberben megjelent játékról van szó, mely egy történet első fejezete: a Virtual Craft Studio alkotása egy egészen egyedi stílussal rendelkező oldalnézetes beat 'em up, melyben egy rémálomszerű párhuzamos univerzumból kell valahogy hazajutnunk egy vonatbaleset egyetlen túlélőjével, Mr. Rhinóval.

Az Exit Limbo: Opening beszerezéséhez el kell látogatnotok erre az oldalra, majd egy regisztrációt / bejelentkezést követően kicsit lejjebb görgetni, ahol a "Download" résznél hozzáadhatjátok a játékot a könyvtáratokhoz. Ezután a profilotoknál a "My Library" menüpont alatt a "Showcase" résznél találjátok meg, ahonnan indíthatjátok is a letöltést.