Ha már így ingyenes a Watch Dogs első része, akkor itt egy kis adalék. Rajongói teóriákkal Dunát lehet rekeszteni, van aki azt mondja, hogy a Doom és a Wolfenstein játszódik egyazon univerzumban, akad, aki még a Quake-et is idekeveri. A történetünk azonban nem róluk szól, hanem az Assassin's Creed: Origins egyik elejtett kis morzsájáról.

Korábban is volt már rá példa, hogy a Watch Dogs és az Assassin's Creed egymásra utaló meglepetéseket, Easter Eggeket tartalmazott. A Black Flag modernkori szála például említi a Watch Dogs gonoszkodó vállalatát, a Blume-ot; de Olivier Garneau is feltűnik ugyanitt, mielőtt Chicagoba utazna, ami “véletlenül” éppen a Watch Dogs 1 helyszíne.

Az Origins is visszatér ide, átlapozva laptopunk fájljait a volt Abstergo alkalmazottak után kutatva találhatunk egy képet, melyen láthatjuk az imént említett Olivier Garneau-t, amint lelövi őt... Aiden Pierce, a Watch Dogs első részének főszereplője. Ezzel a Ubisoft minden bizonnyal újra olajat öntött a tűzre, de a legegyszerűbb ha szimplán kikacsintásként kezeljük a dolgot.

ac-wd-crossover.jpeg