• Már nem lehet féléves előfizetést venni az The Elder Scrolls Online-ra
  • Ausztrália egyik nagy játékboltjából pedig eltűnik a dobozos verzió
  • Nagyon úgy tűnik, hogy jön a free-to-play modell

Egyre inkább úgy tűnik, hogy free-to-play modellre fog átváltani a The Elder Scrolls Online. Az erre utaló első nyomot 2014 végén kaptuk, amikor is a játékosoknak feltűnt, hogy már nem lehet féléves előfizetést venni, most pedig arról értesültünk, hogy Ausztrália egyik nagy játékboltjában, az EB Gamesnél nem fogják tovább árulni a dobozos kiadást.

A Kotaku AU kapta erről a fülest, s ha tényleg így van, akkor még egy lépéssel közelebb kerültünk a váltáshoz, de persze erre is érkezett egy választ: az EB Games Facebookon reagált, mondván, ez része egy szokásos termékvisszahívásnak. A Kotaku forrása azonban megjegyezte, hogy ezek a visszahívások legtöbbször az extra példányokra vonatkoznak, míg itt, a belső levelezés szerint minden egyes The Elder Scrolls Online kópia, beleértve az előfizetési kártyákat is, véglegesen el fog tűnni január 14-e után.

A világ más részéről még értesültünk arról, hogy eltűnne a játék a boltokból, de ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött már nem menne a készülődés. Figyelemmel fogjuk kísérni a fejleményeket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!