• Újabb jel utal a Mass Effect trilógia remastered verziójának bejelentésére
  • Az eredeti szinkronszínészek nagyjának ugyanis lesz egy saját szekciója az N7 napon
  • Amire ráadásul valami nagyon speciális dologgal készülnek állítólag

A Mass Effect trilógia esetleges felújításáról már egy ideje keringenek pletykák, ráadásul úgy néz ki, ezúttal valóban komoly a dolog. A játék ugyanis október közepén például a koreai korhatár besoroló hatóságok oldalán is feltűnt, ami azért már egy elég erős utalás arra, hogy valami tényleg készül a BioWare háza táján.

A rajongók és a bennfentesek szerint a felújított trilógia leleplezésére az egyik legalkalmasabb időpont az úgynevezett N7 nap, avagy november hetedike, amit hagyományosan a Mass Effect-játékok ünneplésére szokott áldozni a BioWare csapata. Nemrég pedig Jennifer Hale, Shepard kapitány egyik szinkronhangja, egy igencsak érdekeset tweetelt, melyben leírja, hogy ő és a trilógia szinkronszínészeinek a legjava egy saját panelt kapott az idei N7 nap alatt, amire ráadásul valami nagyon speciális dologgal készülnek.

Persze ez önmagában még bármit takarhat, például egy kellemesen nosztalgikus beszélgetést a régi színészek között, azonban ha figyelembe vesszük a Mass Effect trilógia felújítása körüli pletykákat, akkor egyből érthető, hogy miért bíznak sokan abban, hogy ekkor fogják bejelenteni a remastered kiadást.